Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Insulele Seychelles

 Paradisul din Oceanul Indian        

 

Arhipelagul format din 115 insule (dintre care multe sunt nelocuite), locali zat in nordul Insulei Madagascar, este unul dintre ultimile refugii ale Terrei cucerite de oameni. Temperaturile medii anuale sunt de 27 grade C in aer, iar apa oceanului este de 29 grade C.

Mahe recunoscata ca fiind cea mai mare insulă, gazduind capitala Victoria, iar 90% din populaţie locuieşte aici, insula fiind bogată în vegetaţie tropicală, plaje întinse şi munţi de 1000 de metri.

mahesite

Praslin este situat la 15 minute de Mahe, fiind a doua insulă ca mărime. Cele mai frumoase plaje aici sunt: Anse Lazio si Anse Volbert, considerate de turisti ca fiind cele mai frumoase plaje din lume. Praslin este locul perfect vacantelor de familie. In centru insulei gasiti Parcul National Vallee de Mai, ce adaposteste numeroase mamifere, reptile, palmieri si papagalul negru de Seychelles.

>>Cele mai ieftine vacante in Madacascar le gasiti pe Fly-Go.ro<<

 

praslinsite

Insula Digue este a patra cea mai mare insula, avand o populatie de aproximativ 2000 de persoane, cea mai mare parte locuind in satul La Passe, situat in partea de vest a insulei. Aceasta este cunoscuta datorita plajelor sale, apa turcoaz, nisipul alb, palmieri si copacii de nuca de cocos.

plajadiguebunasite

Odata ajunsi pe Insula Seychelles veti avea parte de o expereinta inedita, un soc cultural, unde nu veti face altceva decat sa va bucurati de peisajele superbe, sa va bronzati, sa pescuiti in apele nepoluate ale oceanului, sa va relaxati pe plajele excentrice, toate acestea se regasesc intr-un complex de insule de vis.

>>Cele mai ieftine vacante in Madacascar le gasiti pe Fly-Go.ro<<