Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Insulele Grecesti

Lista celor mai mari insule din Grecia.

Insula Corfu, numita si insula de smaralda, o insula ionica ce atrage anual un numar foarte mare de turisti. Aici pueti gasi statiuni linistite cu lagune albastre, cu peisaje incantatoare destinate relaxarii, pana la locuri unde distractia coabiteaza frumos. Corfu sau Kerkyra, capitala regiunii, este un oras cosmopolit unde puteti gasi palate si forturi vechi, precum palatul imparatesi Sissi, Piata Esplanade, sau Liston (o cladire cu arcade construita in 1807). Pentru cei ce opteaza pentru Insula Corfu, posibilitatile de petrecea timpului sunt vaste, de la plimbarea cu barca, scuba diving, parcul acvatic Aqualand.

corfu

>>Cele mai ieftine vacante in Grecia le gasiti pe Fly-Go.ro<<

 

Vestita pentru conditii de cazare extraordinare la tarife acceptabile, Insula Thassos este incarcata de peisaje fabuloase, diferite atractii impresionante si, bineinteles, plajele ce va ademenesc pe nisipul fierbinte. Aici puteti gasi bazilici ridicate pe fundatiile templelor dedicate zeilor, o multitudine de piete pitoresti, paduri de pin si brazi, iar gradinile de maslini sunt pretutindeni. Daca veti avea ocazia sa ajuneti aici, veti descoperi o frumoasa insula, doar nu degeaba i se spune Insula de Smarald,nu?

thassos

Gandindu-ne la Santorini, tin sa va anunt ca preturile sunt mai ridicate fata de Thassos, insa insula in sine este un obiectiv turistic de vazut. Fiind o insula vulcanica, veti ramane incantati sa vedeti nisip de culoare rosu si negru, dar si frumusetile din imprejurimi…faleze inalte de sute de metrii, lava impietrita, satele traditioanale, taverne la tot pasul, alei si trepte ce se strecoara printre stradute. Cand ajungeti acolo sa nu uitati de Vulcanul Santorini si Artefactele de la Akrotiri. Enjoy!

santorini

>>Cele mai ieftine vacante in Grecia le gasiti pe Fly-Go.ro <<