Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Descoperiti capitala Austriei – Viena

Viena are un suflet stravechi, sau Viena este veche, Viena este noua?

 

Dezvoltarea sa ca fiind unul dintre cele mai importante orase ale Europei Centrale, se datoreaza mai mult pozitionarii sale geografice, situat fiind intre culmile nord-estice ale Alpilor. Viena este un oras tipic european, care abunda in atractii turistice, dar fiind foarte compact poate fi usor de vizitat. Mai jos o sa va descriu cateva obiective turistice care merita vazute odata ce ajungeti acolo.

Palatul Belvedere este situat in mijlocul uni superb parc, acesta oferind o superba priveliste a orasului vechi din gradinile sale. Domeniul Belvedere cuprinde doua castele: unul mai mare, construit in anii 1720 – 1722, iar cel mai mic construit in anii 1714 – 1716. Acesta a fost construit de un cunoscut arhitect baroc, J.L. von Hildebrandt pentru Printul Eugen de Savoia. In Belvedere Superior veti fi surprinsi de multimea de capodopere a numerosilor artisti austrieci, dar si straini, tot aici gasiti vestita capodopera a lui Klimit, “Sarutul”. Belvedere Inferior are dimensiunile unei vile si in prezent gazduieste Muzeul Austriac de Arta Baroca.

>>Viziteaza Viena cu Fly-Go.ro<<

 

palat

Din gradinile Palatului Belvedere se poate trece in Gradina Botanica a Vienei.

belvedere

Opera de stat din Viena are o reputatie foarte buna in toata lumea datorita reprezenatatiilor de inalta calitate, dar si datorita Orchestrei Filarmonice. O seara la Opera in Viena este cel mai impresionant eveniment la care un tursit poate asista in capitala Austriei.

StateOperaViennaNightBackside

Aquarium (Casa Marii) gazduieste peste 3500 de specii acvatice vii, bazinul avand 300 000 litrii. Cladirea este chiar o baza de aparare, un buncar infiintat inca din al Doilea Razboi Mondial, ce ofera o privire panoramica asupra Vienei, turistii putand admira Viena de la 35 metrii inaltime. Acesta este deschis zilnic, insa joia are loc un spectacol care iti taie respiratia, un scafandru cobora in bazin hranind rechinii.

modif

>>Viziteaza Viena cu Fly-Go.ro<<