Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Topuri, tricouri si maiouri la modă 2017

Topurile, maiourile si tricourile sunt cele mai solicitate anume in sezonul cald al anului.

 

Topuri, tricouri si maiouri

Umerii goi sunt o adevarata senzatie alCu cat incerci sa te expui mai mult, cu atat esti mai excentrica. Designerii renumeiti ne indeamna sa purtam, spre exemplu, topuri si bustiere cu pantaloni.

3-Topuri-si-tricouri-primavara-vara-2015

 Croiala asimetrica

Asimetria este cel mai utilizat truc in industria modei morne. Cu ajutorul croielii asimetrice, a despicaturilor, designeri au obtinut cele mai funky tricouri, maiouri si topuri.

asimetric1 (800 x 600)asimetric3 (800 x 600)

Abdomenul la vedere

Dezgolirea maxima este deviza sezonului primavara-vara 2016. Aceasta tendinta a fost deja mentionata cand am vorbit despre topurile bustiera si bandeau. Totusi, designerii ne indeamna sa dezgolim nu doar zona decolteului, gatul si umerii, ci si abdomenul. In acest scop, creatorii de moda au inclus in colectii topuri extravagante, scurte si destul de indraznete, lungimea carora putea ajunge imediat sub linia bustului semanand mai mult cu sutieni, costume de baie si bra. Fara indoaiala, acest tip de topuri pot fi purtate doar ce domnisoare care pot sa demonstreze tuturor abdomenul plat si talia de viespe.

abdomenul la vedere2

Croiala libera

Daca hainele foarte scurte si stranse pe corp nu este ceea ce va caracterizeaza, atunci puteti alege si tricouri cu croiala libera. Aceste modele vestimentare pot fi purtate atat cu pantaloni, fuste, cat si in calitate de articol vestimentar unic. Cele care doresc sa puna accentul pe talie, le putem recomanda utilizarea unui brau.

croiala libera                   croiala3

 Gama de culori

Cat despre gama de culori, in sezonul cald actual nu este loc de culori stridente. Aproape toti designerii au ajuns la concluzia ca topurile si maiourile trebuie sa fie de diferite culori, insa rezervate. Insasi Victoria Beckham ne propune sa purtam maiouri albastre si bleu cu topuri, iar in liniile Maison Margiela se intalnesc articole roz si bordo.