Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Top 3 Ceasuri pe care orice barbat trebuie sa le aibe in colectia sa de vara !

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui ceas care să meargă împreună cu o ocazie mai formală pentru vreme caldă sau un instrument robust pentru a lua împreună cu tine pe plajă sau în deșert – există un număr imens de ceasuri de vară iconice și utilitare bărbați.Nu numai că aceste ceasuri dau o senzație rece și ușoară, benzile și construcțiile lor respiră nu vor face să vă simțiți ca și cum ați avea o cătușă de 10 lire sterline în jurul încheieturii mâinii. Înainte ca sezonul să intre în plină desfășurare, aruncați o privire prin unele dintre cele mai bune ceasuri de vară pentru bărbați.

1. Timex weekender !

Dacă ceasul Weekender de la Timex nu este unul dintre cele mai clasice ceasuri de vreme caldă, atunci nu știm care este. Cu o alunecare de nylon prin curea, care nu va deveni greoaie și lipicioasă ca o căpușă  și o cutie de alamă de 38 de milimetri, cu un cadran de cremă – acest ceas este de folosinta in ziua de zi cu zi în timpul verii, care se potrivește bine cu tot. De la a juca jocuri de pickup de baseball sau de a sta pe plaja cu o carte la soare. O mișcare de cuart păstrează mâinile în mișcare dacă doriți să acordați prea multă atenție trecerii timpului în zilele leneșe sau nu.

2. Seiko SNDA27P1

Dacă sunteți în căutarea pentru un cronograf subevaluat pe care îl puteți lua cu dvs. oriunde de la plajă până la bar, această piesă din Seiko este o alegere grozavă. Carcasa din oțel inoxidabil, de 316 de lățime,  și cristalul mineral vor proteja mișcarea cronografului ,dar ar părea un ceas destul de ok pentru orice eveniment ocazional .

3 G-Shock

Pentru unii, iunie, iulie și august înseamnă leneveala lângă piscină sau plajă și savurând băuturi tari. Pentru ceilalți, este cel mai bun moment al anului pentru a ajunge chiar murdar. Pentru ultimul grup, este Mudmaster, un ceas rezistent la șocuri, multifuncțional, pentru tipul care încearcă să iasă și să se bucure de vremea cea mai bună. Echipat cu o curea de silicon, până la 5 alarme zilnice și o busolă digitală, acesta este un ceas ideal pentru aventură.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *