Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Pantofi la moda

Vezi ce modele de pantofi se poarta in 2016.

Pantofi stiletto

Moda clasica este ferma, de aceea patofii stiletto sunt atat de traditionali si inca populari, de cand au aparut pe piata, pana in prezent. De obicei, acestia au tocul de inaltimi medii, circa 6 cm, insa designerii au adaptat modelul clasic, astfel diametrul tocului, la unele modele, poate ajunge chiar si la 25 de cm. In astefel de czuri este adaugata pantofilor o platforma.

stiletto

 

 

PANTOFI CU TOC ORIGINAL

Formele originale de toc nu se grabesc sa paraseasca colectiile de moda, asta datorita faptului ca designerii continua sa le dea diferite forme. De asemnea si combinatiile de culori in care ei pot fi gasiti, ii face sa fie atat de  inca atat de populari. Ocaziile si evenimentele in care ei sunt purtati de ctre femei, sunt momente existente in viata fiecareia la un moment dat.

original

PANTOFI FARA CALCAI

Pantofii fara calcai sunt modelele care au cele mai numeroase denumiri. Spre exemplu: “mule”, “”pump slingback”, s.a. Indiferent de denumirea lor, acestora le lipseste parte din spate, adica calcaiul descoperit. Fiti foarte atente la asortarea acestor modele cu celelalte modele ale tinutei.

pantofi fara calcai

 PANTOFI CU TALPA PLATA

Cu siguranta ati observat ca in ultimele sezoane nu lipsesc acest model de incaltaminte. In acest caz, designerii mizeaza pe comoditate, imbinand utilul cu frumosul.

pantofi CU TALPA PLATA