Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Pantaloni la modă 2017

Pantalonii sunt un articol must-have din garderoba oricarei femei. Acestia sunt comozi si se bucura de o popularitate deosebita atat in moda casual cat si a celei business. Greu de crezut ca pe vremuri, pantalonii puteau fi purtati doar de barbati.

Pantaloni cu vipusca

Pantalonii cu vipusca sunt din ce in ce mai des in prezentarile de moda.Desi este un model frumos de pantalon, acesta, cateodata, poate fi greu de combinat cu alte articole vestimentare. Aceasta se datoareaza deoarece vipusca este un material caratesristic modelelor sport de pantaloni, insa, marii creatori, precum Marco de Vincenzo, au  inclus vipusca in  articole casual, grunge, chiar si business.

Marc Jacobs Fall/Winter 2014

Pantaloni evazati

Revenirea triumfatoare a anilor ’70 in randul pantalonilor evazati a fost observata inca in sezoanele de moda precedente, desi toata lumea parea sa fi uitat de pantalonul evazat. Avantajul acestui pantalo este ca alungeste picioarele si aplatizeaza mai putin fesele, cum ar face-o in mode obijnuit un pantalon slim. Diversitatea de modele ne permite sa purtam acest tip de pantalon aproape oriunde: la serviciu, la studii, la o petrecere si in viata de zi cu zi.

pataloniievazati

Salopete

Salopetel se vor bucura de o popularitate enorma si anul acesta, fiind articole vestimentare ce se bucura de o foarte mare popularitate, datorita unei game variate de modele si texturi. Este evident ca designerii nu s-au zgarcit in idei oferind salopete cu bandeau, „sarafan”, precum si modele cu decolteuri adanci in V si guler tip “barcuta”.  Astfel, puteau fi intalnite modele monocromatice, cu imprimeuri, di tricot, si chiar din piele. Des se intalnesc si modele precum roba, care le fac pe domnisoare sa arate precum reprezentantele clasei muncitoare. A purta o salopeta nu inseamna un act de curaj, ci doar dorinta de a purta un articol vestimentar frumos si lejer.

salopeta

Talia inalta

Patalonii cu talie inalta a cucerit inimile fashionistelor inca din urma cu ceva sezoane, insa, se pare ca si in acest nou sezon, talia inalta este un element cheie.Tinute cu talie inalta sunt o adevarata provocare vestimentara. Te pot face sa pari mai inalta, sau sunt pe placul fetelor care vor sa distraga atentia de la talia cu probleme, conferindu-i imaginii si mai multa feminitate. Talia inalta poate fi obtinuta atat gratie croielii, dar si cu ajutorul unei centuri.

talie-inalta-blugi-pantaloni

Pantaloni cu fusta

Purtatul pantalonilor cu fusta este o decizie destul de inovatoare, care a luat locul fustelor-pantalon renumite pe vremuri. Mai mult, asemenea fuste pot avea o croiala absolut neasteptata – atat clasica, cat si asimetrica.

fusta