Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Costume de damă

Costumele de dama au devenit un obiect de prima necesitate in garderoba unei business lady. Totusi, datorita unei diversitati enorme de modele, costumele au inceput sa fie pe larg utilizate chiar si in moda business.

Costume cu pantaloni capri

Pantalonii capri nu sunt o noutate in lumea modei. In sezonul cald acestia reprezinta una din tendintele de baza. Efectul de „pantaloni capri” poate obtinut prin diverse moduri – fie cu ajutorul unei croieli speciale, fie chiar si prin banala rasuflecare a pantalonilor. Aceasta tendinta nu este tocmai ideala pentru cele de statura mica. Domnisoarele scunde, care vor imbraca asemenea model, pot vizual pierde inca cativa cm din inaltime.

capri        pantaloni-capri-de-toamna

Costume cu sacou lung

In timp ce unii designeri cauta posibilitati cu ajutorul carora este posibil sa usureze viata doamnelor in conditiile toride a sezonulul estival, altii insista ca fashionistele sa poarte sacouri lungi cu maneci lungi.

sacou-lung                             Sacou-lung-gri-deschis-cu-o-croiala-superba

Stil clasic

Clasicul este mereu apreciat. Croiala severa si linii restranse vorbesc de prezenta bunului gust. Costumele in stil clasic se potrivesc in orice situatie iar pentru a diversifica look-ul, putem sa ne „jucam” cu lungimea pantalonilor sau cu culorile.

clasic

Stil sport

Dupa cum bine stim, designerii foarte des promoveaza sportul si modul sanatos de viata iar sezonul cald nu este o exceptie. Marii designeri au lansat o serie de costume, care in mod frapant imbina stilul sport si cel casual.

Costume dama cu sacouri scurte

Sacourile scurte ale costumelor cu pantalon sunt o alta tendinta a sezonului. Asemenea sacouri pot sa acopere zona taliei in proportii mici, desi se intalnesc si modele unde lungimea se termina practic sub linia pieptului.

costumefscurte