Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Cât sunteţi dispuşi să plătiţi pentru un telefon la sfârşit de 2018?

Ştiu că nu este o întrebare nouă, însă tehnologia evoluează constant, iar din ce am văzut în ultima perioadă şi preţurile fac acelaşi lucru. Anul acesta avem primele smartphone-uri cu preţuri în dolari formate din 4 cifre (Samsung Galaxy Note8 sau iPhone X) şi chiar dacă reacţiile din presa de specialitate sau de pe forumuri au fost majoritar negative pe acest subiect, vânzările acestor terminale foarte scumpe merg excelent.

Există de asemenea smartphone-uri cu hardware similar care au preţuri aproape duble, iar cel mai elocvent exemplu este dat de Xiaomi Redmi Note 4X care costă în jurul a 150 – 170 dolari şi ASUS Zenfone 3 care se învârte în jurul a 300 dolari. Sunt de acord că există şi alte costuri (marketing, cercetare-dezvoltare, distribuţie etc), însă chiar şi aşa aceste diferenţe nu prea par logice.

Revenind la întrebarea din titlu, voi răspunde eu primul. Personal suma maximă pe care aş scoate-o din buzunar pentru un smartphone ar fi de 500 dolari. Consider că până în această sumă orice producător zdravăn la cap poate produce un telefon care să îmi ofere toate funcţiile şi caracteristicile de care am nevoie în viaţa de zi cu zi, să îmi ofere optimizare software excelentă, o cameră foto bună, iar după toate acestea să îi mai rămână şi lui un profit frumuşel. Tot ce este peste această sumă îmi par a fi bani aruncaţi pe fereastră pentru cei care transpiră în a-i obţine. Pentru cei care au totul de-a gata nu are rost să vorbim, oricum ei nu ne citesc :)).

Deci, cât sunteţi dispuşi să plătiţi pentru un telefon?

Va propun sa incercati oferta celor de la ALTEX datorita motoului lor  !!

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *