Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Blugi damă modele 2017

Istoria blugilor a inceput acum 130 ani in urma. De atunci, acest articol vestimentar a suferit multe modificari in materie de moda si putem spune ca acest proces inca nu s-a incheiat.

Blugi rupti

Blugii cu rupturi nu vor sa paraseasca podiumurile de moda. In trecut, aceste articole vestimentare puteau fi purtate doar de adeptii stilului rock si grunge.Acum blugii cu rupturi sunt folositi la crearea unor seturi casual si chiar business.

blugi2

Croiala clasica

Blugii cu croiala clasica dreapta sunt potriviti pentru majoritatea fashionistelor. Acest model este ideal pentru oficiu si viata de zi cu zi, deoarece pot fi combinati usor cu sacouri, bluze, tricouri, camasi si multe alte articole vestimentare.

clasici1

Croiala libera si larga

Asemenea blugi semanau dupa croiala cu pantalonii de tip banana, pantaloni-fusta, acestia devenind obiectul de baza al fashionistelor plinute, datorita stofelor voluminoase care ascund perfect anumite imperfectiuni ale corpului. Si fetele suple opteaza pentru pantalonii largi deoarece acestia le fac sa arate mai firav si mai delicat.

libera

Blugii skinny

Pantalonii skinny sunt inca considerati la moda, acestia nu ies din moda cateva sezoane consecutive,ba mai mult, ocupa locul de frunte. Blugii stramti, chiar si cei care descopera glezna, pot fi purtati  si de domnisoarele mignone, insa recomand sa ii poarte cu tocuri.

skinny

Blugii boyfriend

Blugii boyfriend sunt inovatii ale modei moderne. Nu intamplator acestia au primit aceasta denumite. Principala caracteristica a acestor articole vestimentare este asemanarea cu imbracamintea masculina. Trebuie sa se creeze impresia ca o domnisoara a scos acesti blugi de pe prietenul ei si a mers cu incredere la plimbare purtandu-i. Caracteristicile acestor articole reprezinta uzura neglijenta în “stil masculin”, marginea rasuflecata, marimea mare intentionata pe care fetele de multe ori o corecteaza cu ajutorul unei centuri sigure.

blugi-dama                    blugi-boyfriend