Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Zambetul te ajuta sa treci peste depresie

Zambim pentru ca suntem fericiti, dar zambetul in sine te face sa te simti mai bine. Mai mult, umorul are efecte pozitive in reducerea stresului sau a depresiilor.

Zambetul este un lucru important, care ne ajuta sa ne schimbam starea de spirit. De fapt, zambetul stimuleaza creierul mai mult decat ciocolata, acesta avand efecte terapeutice, reducand hormonii stresului, imbunatateste starea de sanatate si creste nivelul endorfinelor (hormoni responsabili cu starea de fecricire).

Atunci cand zambetul altcuiva iti intalneste privirea, automat zambesti si tu. Astfel, in corpul tau sunt eliberate endorfine ce te fac sa te simti mai bine, sa te binedispui. Acelasi lucru se intampla si cand vedem o fata incruntata (exista mari sanse sa devii si tu prost dispusa).

La fel, cand zambesti, corpul emana serotonina, care ajuta la reglarea somnului, avand efect antidepresiv.

Este benefic pentru organismul nostru, dar si pentru psihic sa ne ferim pe cat posibil de oamenii tristi si suparati, sa ne incurajam de peroane fericiti si optimisti. Este o buna modalitate sa ne pastram zambetul pe buze si sa legam energii poztive cu persoanele din jurul nostru.