Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Invață să-ți controlezi emoțiile

Emotiile sunt trairi puternice, iar de ele depind gandirea si comportamentul nostru.

Invata sa-ti controlezi emotiile, altfel ele te vor controla!

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem inspre a invata sa ne controlam emotiile este sa recunoastem puterea acestora. Indiferent ca ne consideram persoane rationale, trebuie sa recunoastem ca de cele mai multe ori luam decizii intr-un mod impulsiv, bazandu-ne pe ceea ce simtim. Cu siguranta, cel mai important pas pe care trebuie sa-l facem in a ne controla emotiile este sa constientizam modul in care acestea ne influenteaza comportamentul.

Pune capat temerilor tale. Emotiile nu sunt pozitive sau negative, noi le dam sens in functie de cum privim oamnenii sau situatiile din viata noastra. Emotiile sunt doar energii care se misca, acestea vorbind in locul nostru. Odata ce perceptia asupra unui lucru s-a aratat, nu ne mai putem concentra asupra altui lucru. Emotiile din trecut nu fac altceva decat sa trezeasca energia emotiilor simtite atunci. Gandeste-te la un moment in care ai simtit o bucurie imensa, iar acum imagineaza-ti un tablou cu scena respectiva. Deja ai un zambet pe fata, sunt convinsa…

Evita oamenii toxici. Daca nu esti inca la fel ca oamenii cu care iti petreci timpul, ai toate sansele sa devii. Cu cat iti petreci timpul cu oamenii nefericiti, nemultumiti, frustrati, furiosi, preiei toate nergiile de la acestia. Asa ca, alege cu mare intelepciune oamenii cu care interactionezi.

Fii foarte atent la nevoile tale fizice. Este foarte important sa ai grija de nevoile tale fizice, altfel va fi forte greu sa iti gasesti un echilibru pe celelalte planuri ale vietii si evident, nu-ti vei putea controla emotiile. Asadar, aveti grija la somn, miscare si nutritie.