Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Imbratisarile fac mai mult bine decat un tratament pe baza de medicamente.

Imbratisarile ne imbunatatesc starea de spirit si scade nivelul de stres. Un stidiu realizat la Universitatea Carolina de Nord demonstreaza cum cortizonul (hormon secretat de glandele suprarenale in conditii de stres si tensiune) scade semificativ atunci cand suntem imbratisati. De asemenea, imbratisarile reduc si tensiunea arteriala, acestea avand un efect benefic asupra inimii, prevenind chiar si instalarea unei boli ale inimii

Oxitocina (hormon al atasamentului si al iubirii), cel care determina sentimentul de iubire sau afectiune fata de cineva, joaca un rol esential in orice relatie, crescand legatura unica dintre doua persoane.

Imbratisarile au un efect calmant, acestea regland bataile inimii si totodata un efect stimulant pozitiv asupra sistemului nervos. In urma multor studii, oamenii de stiinta au descoperit ceea ce mamele stiau dintotdeauna…o imbratisare tandra face mai mult bine decat un tratament pe baza de medicamente, deorece atingerea iti amelioreaza durerea.

Printr-o imbratisare transmitem un mesaj de recunoastere a valorii ce este depozitata in fiecare dintre noi, ne face sa avansam cand teama afecteaza dorinta de a participa la provocarile vietii.