Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

Ce înseamnă când spui cu adevărat TE IUBESC?!

“Te iubesc” nu este doar un simplu clișeu pe care îl spunem când suntem fericiți, ci are o putere atât de mare, încât generează o stare euforică la nivelul întregului corp.

 

Iubirea este, in opinia mea, cea mai puternică emoție pe care corpul nostru o poate manifesta, dar aceasta nu vine din minte, ci este doar coordonată de către minte.

Iubirea produce în noi o forta mare, încât toate cele cinci simțuri fizice își măresc intensitatea. Gustul este altul, atingerile mai intense, privirea mai agera, auzul mai calibrat si mirosul mai fin.

Iubirea este singura stare care il conduce pe om sa observe ce puteri are de fapt, insa gandurile, obiceiurile si chiar prejudecatile noastre ne impiedica sa o traim intens si pe termen lung.

Iubirea este intiparita in fiecare dintre noi, este sentimentul din care noi suntem claditi, doar ca mintea noastra, cateodata, estompeaza sau modifica acesta pura simtire.

Iubirea are nevoie sa fie inteleasa ca fiind neschimbatoare, neconditionata de ganduri, nu fluctueaza si nici nu depinde de factorii externi. Ea fiind un proces al inimii, si nu al gandurilor. Gandurile sunt de fapt obisnuinta mintii, care de cele mai multe ori distrug casnicii, relatii, colaborari etc”

 Primul Te iubesc inseamna aprobarea sentimentelor.

De asemenea, Te iubesc spus in timpul unei relatii lungi, inseamna confirmare primului “Te iubesc”

 

Spuneti-le des oamenilor iubiti acest Te iubesc deoarece depresiile, supararile si toate starile negative produse de creier, pot disparea instantaneu datorita acestui mic impuls.