Discover Garcinia Cambogia !!Burn Fat Quicker ORDER NOW

7 pasi pentru o gandire pozitiva

Iti descriu 7 pasi de urmat

 

1.   Elimina discutiile negative

Este dificil sa faci o schimbare daca nu intelegi cum si de ce gandesti intr-un anumit fel. odata constient de sentimentele tale, vei sti si cum sa le gestionezi.

Cand spui ” Nu pot ” , creezi rezistenta. Un blocaj mental  te va impiedica sa faci lucruri pe care in realitate le poti face.

De fiecare data cand spui ” Nu pot … ” opreste-te si  intreaba ” de ce nu pot ? ” . Cei mai multi oameni de succes fac  o multime de lucruri grele . Deci, daca vrei sa ai succes trebuie sa iti spui mult mai des EU POT.

2.  Afirmatii pozitive

Afirmatiile sunt declaratii pozitive ale unui rezultat sau obiectiv dorit. Repetarea lor de multe ori deschide in timp noi  cai in subconstientul nostru, creand un alt mod de gandire.

Citeste cu voce tare si cu etuziasm maximele care te motiveaza si in timp ai sa vezi rezultatele.

3. Creeaza descrieri pozitive

Fa-ti un obicei din a crea imagini si povesti optimiste despre tine si cei din jur. Stabileste-ti un vis si incearca sa il vizualizezi materializanduse., apoi imagineaza-ti cum te vei simti cand se va transforma in realitate.

4. Inlocuieste influentele negative cu cele pozitive

Starea ta de spirit poate fi influentata daca esti inconjurat de persoane negative. Daca nu esti  suficient de atent, vei incepe sa  adopti gandurile lor. Prin urmare, fii  atent la influentele negative. SFAT: Evita sa discuti planurile tale cu oameni care nu te incurajeaza si nu iti sustin visurile.

5. Concentreaza-te pe  prezent

Concentreaza-te pe lucrurile pe care le ai de facut in prezent. Nu te lasa impovarat de tracut sau de teama fata de viitor. Nu poti controla nici trecutul  si nici viitorul. Asuma-ti azi responsabilitatea pentru ce ai sau vrei sa faci si actioneaza.

6. Controleaza-ti fricile

Intreaba-te ce temeri ai. Analizeaza fiecare teamaa ta si transform-o in ceva pozitiv. Cand te confrunti cu temerile tale, de multe ori vei realiza ca cel mai rau scenariu nu este la fel de rau cum te-ai gandit.

7. Bucura-te de momentele pozitive

Este mult mai usor sa ai o atitudine pozitiva daca te concentrezi pe cele mai bune momente din viata. Este  inevitabil sa ai si probleme si provocări, trebuie insa sa iti amintesti ca asa e viata, are si urcusuri si coborasuri. Iar dupa fiecare perioada mai putin buna, vine una excelenta!

Vestea buna este ca TU POTI sa iti controlezi gandurile si in consecinta viata. POTI SA GANDESTI POZITIV in fiecare zi.